Video: man (30) overleden bij heftig ongeluk, auto crasht en eindigt in sloot

Video: man (30) overleden bij heftig ongeluk, auto crasht en eindigt in sloot

Zondag 16 april 2023 om 10:35

Video: man (30) overleden bij heftig ongeluk, auto crasht en eindigt in sloot Bij een zwaar ongeluk op de Holte bij Onstwedde in Oost-Groningen is een 30-jarige man uit Stadskanaal omgekomen, meldt Hart van Nederland. CrashHet ongeluk gebeurd rond 22.10 uur. Om nog onbekende redenen raakte de man in zijn auto van de weg en eindigde in een sloot. Veel hulpdiensten kwamen ter plaatse, onder meer een mobiel medisch team, ambulance, brandweer en politie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Dode vrouw gevonden in Bovenkarspel, man van 53 aangehouden (video) Bekijk deze video » HEFTIG: vermiste buurvrouw vermoord gevonden in kofferbak auto, middenin woonwijk Bovenkarspel (video) Bekijk deze video » Weerbericht: vanaf donderdag begint de lente écht (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een zwaar ongeluk op de Holte bij Onstwedde in Oost-Groningen is een 30-jarige man uit Stadskanaal omgekomen, meldt Hart van Nederland.

Crash
Het ongeluk gebeurd rond 22.10 uur. Om nog onbekende redenen raakte de man in zijn auto van de weg en eindigde in een sloot. Veel hulpdiensten kwamen ter plaatse, onder meer een mobiel medisch team, ambulance, brandweer en politie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's