Martien Meiland over valse noten Mia en Dion: "Het is vreselijk" maar heeft oplossing (RTL Boulvard)

Martien Meiland over valse noten Mia en Dion: "Het is vreselijk" maar heeft oplossing (RTL Boulvard)

Het land is in rep en roer sinds zaterdag bleek dat de valse noten van de Nederlandse Eurovisiesongfestival inzending Mia en Dion met hun "Burning Daylight' voor herhaling vatbaar bleek.

Martien Meiland
Zo heeft ook Martien Meiland, al 1000 jaar fan van de muzikale happening, natuurlijk een mening over de kwestie. "Het is vreselijk, het leken wel krolse katten', volgens de ontstemde BN-er. Wat hem betreft komt de Nederlandse preselectie voor het Eurovisiesongfestival terug. Lekker ouderwets met z'n allen vanaf de bank meebeslissen. Martien ziet dan voor zichzelf een belangrijke rol weggelegd...

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Martien Meiland</em> over valse noten <em>Mia en Dion</em>: &quot;Het is vreselijk&quot; maar heeft oplossing (<em>RTL Boulvard</em>) Het land is in rep en roer sinds zaterdag bleek dat de valse noten van de Nederlandse Eurovisiesongfestival inzending Mia en Dion met hun "Burning Daylight' voor herhaling vatbaar bleek. Martien MeilandZo heeft ook Martien Meiland, al 1000 jaar fan van de muzikale happening, natuurlijk een mening over de kwestie. "Het is vreselijk, het leken wel krolse katten', volgens de ontstemde BN-er. Wat hem betreft komt de Nederlandse preselectie voor het Eurovisiesongfestival terug. Lekker ouderwets met z'n allen vanaf de bank meebeslissen. Martien ziet dan voor zichzelf een belangrijke rol weggelegd... Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Mia Nicolai en Dion Cooper opnieuw onzeker en wankel tijdens live-optreden Bekijk deze video » Albert Verlinde schaamt zich voor Songfestival-duo Mia & Dion: ‘Ik vind het heel erg’ Bekijk deze video » Duncan Laurence treedt op bij finale Songfestival, maar zwijgt over afgang Mia & Dion Bekijk deze video »
Songfestival :
Martien Meiland over valse noten Mia en Dion: "Het is vreselijk" maar heeft oplossing (RTL Boulvard)

Actuele video's

Meer actuele video's