Video: Mia Nicolai en Dion Cooper opnieuw onzeker en wankel tijdens live-optreden

Video: Mia Nicolai en Dion Cooper opnieuw onzeker en wankel tijdens live-optreden

Sunday 16 April 2023 om 09:04

Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv.

Video: <em>Mia Nicolai en Dion Cooper</em> opnieuw onzeker en wankel tijdens live-optreden Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv. Opmerkelijk: Shownieuws-presentatrice huilt om vals optreden Mia en Dion (video) Bekijk deze video » Na hun eerste live-optreden in Madrid stonden Mia Nicolai en Dion Cooper zaterdag voor het eerst op een Nederlands podium. Opnieuw kregen ze veel kritiek. ValsMia Nicolai en Dion Cooper hebben zaterdagavond voor het eerst als duo opgetreden in Nederland. Tijdens Eurovision in Concert lag er veel druk op na het ongelukkige debuut vorige week in Madrid. In Amsterdam was het vocaal iets beter maar konden de twee echter niet overtuigen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Johan Derksen kraakt Songfestival-duo Mia & Dion: 'Het is verschrikkelijk' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Eurovisie Songfestival onthult pauze-acts, waaronder Rita Ora en Rebecca Ferguson (video) Bekijk deze video » Maurice Wijnen over optreden Dion Cooper & Mia Nicolai: ‘Heel erg vals, missen ervaring’ Bekijk deze video »
Songfestival :

Na hun eerste live-optreden in Madrid stonden Mia Nicolai en Dion Cooper zaterdag voor het eerst op een Nederlands podium. Opnieuw kregen ze veel kritiek.

Vals
Mia Nicolai en Dion Cooper hebben zaterdagavond voor het eerst als duo opgetreden in Nederland. Tijdens Eurovision in Concert lag er veel druk op na het ongelukkige debuut vorige week in Madrid. In Amsterdam was het vocaal iets beter maar konden de twee echter niet overtuigen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's