Duncan Laurence treedt op bij finale Songfestival, maar zwijgt over afgang Mia & Dion

Duncan Laurence treedt op bij finale Songfestival, maar zwijgt over afgang Mia & Dion

<em>Duncan Laurence</em> treedt op bij finale Songfestival, maar zwijgt over afgang Mia &amp; Dion Bekijk in de video hierboven: Mia en Dion zingen wederom vals (Songfestival) Mia Nicolai en Dion Cooper staan volop in de schijnwerpers, de twee staan 9 mei op het grote podium van het Songfestival maar hun liveoptreden klonk tot nu toe twee keer vals. Duncan Laurence, die zelf in 2019 het Songfestival won met Arcade, heeft ervoor gezorgd dat dit duo op het liedjesfestijn staat, maar laat niet van zich horen in deze mediastorm. Toch is de spotlight vandaag ook op hem gericht, aangezien het Eurovisie Songfestival bekend heeft gemaakt dat Duncan een optreden verzorgt tijdens de finale op zaterdag 13 mei. Of Mia en Dion die zaterdag ook op het podium staan is zeer de vraag na hun twee recente optredens… Bekijk in de Instagram-post hieronder welke artiesten allemaal optreden tijdens de finale van het Songfestival. Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv. Albert Verlinde schaamt zich voor Songfestival-duo Mia & Dion: ‘Ik vind het heel erg’ Bekijk deze video » Songfestivalblamage Mia Nicolai & Dion Cooper roept herinneringen op aan Double Date (video) Bekijk deze video »
Songfestival :
Maandag 17 april 2023 om 13:57

Bekijk in de video hierboven: Mia en Dion zingen wederom vals (Songfestival)

Mia Nicolai en Dion Cooper staan volop in de schijnwerpers, de twee staan 9 mei op het grote podium van het Songfestival maar hun liveoptreden klonk tot nu toe twee keer vals. Duncan Laurence, die zelf in 2019 het Songfestival won met Arcade, heeft ervoor gezorgd dat dit duo op het liedjesfestijn staat, maar laat niet van zich horen in deze mediastorm. Toch is de spotlight vandaag ook op hem gericht, aangezien het Eurovisie Songfestival bekend heeft gemaakt dat Duncan een optreden verzorgt tijdens de finale op zaterdag 13 mei. Of Mia en Dion die zaterdag ook op het podium staan is zeer de vraag na hun twee recente optredens…

Bekijk in de Instagram-post hieronder welke artiesten allemaal optreden tijdens de finale van het Songfestival.

Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's