Albert Verlinde schaamt zich voor Songfestival-duo Mia & Dion: ‘Ik vind het heel erg’

Albert Verlinde schaamt zich voor Songfestival-duo Mia & Dion: ‘Ik vind het heel erg’

Maandag 17 april 2023 om 09:43

Mia Nicolai en Dion Cooper hebben afgelopen weekend ook met hun tweede liveoptreden geen indruk kunnen maken. Sterker nog, het Songfestival-duo zong wederom vals en experts zijn niet bepaald positief. Albert Verlinde vindt het allemaal heel erg en schaamt zich zelfs.

Lees verder onder de video.

Albert Verlinde schaamt zich voor Songfestival-duo <em>Mia &amp; Dion</em>: ‘Ik vind het heel erg’ Mia Nicolai en Dion Cooper hebben afgelopen weekend ook met hun tweede liveoptreden geen indruk kunnen maken. Sterker nog, het Songfestival-duo zong wederom vals en experts zijn niet bepaald positief. Albert Verlinde vindt het allemaal heel erg en schaamt zich zelfs. Lees verder onder de video. ‘Erg dat artiesten zijn gepasseerd voor dit stelletje’“We kennen ze niet echt. Het is makkelijk om te schelden en tieren op mensen die je niet kent. Maar het feit dat je je zo slecht laat zien de tweede keer, dat zegt niet veel over je vakmanschap”, reageert Verlinde. “Dan vind ik het heel erg dat er zo veel Nederlandse artiesten gepasseerd zijn om dit stelletje daar neer te zetten. Dus ik hou m'n hart vast voor het Songfestival.” Producent Eddy Ouwens is woedend op de mensen die erachter zitten en heeft medelijden met het duo. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv. Johan Derksen kraakt Songfestival-duo Mia & Dion: 'Het is verschrikkelijk' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Video: Mia Nicolai en Dion Cooper opnieuw onzeker en wankel tijdens live-optreden Bekijk deze video »
Songfestival :

‘Erg dat artiesten zijn gepasseerd voor dit stelletje’
“We kennen ze niet echt. Het is makkelijk om te schelden en tieren op mensen die je niet kent. Maar het feit dat je je zo slecht laat zien de tweede keer, dat zegt niet veel over je vakmanschap”, reageert Verlinde. “Dan vind ik het heel erg dat er zo veel Nederlandse artiesten gepasseerd zijn om dit stelletje daar neer te zetten. Dus ik hou m'n hart vast voor het Songfestival.” Producent Eddy Ouwens is woedend op de mensen die erachter zitten en heeft medelijden met het duo.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's