ZIEN: Jan Willem vraagt Eunice op date in de jacuzzi in Een Jaar Van Je Leven

ZIEN: Jan Willem vraagt Eunice op date in de jacuzzi in Een Jaar Van Je Leven

ZIEN: Jan Willem vraagt Eunice op date in de jacuzzi in <em>Een Jaar Van Je Leven</em> Bekijk in de video hierboven: Eunice krijgt het warm van Jan Willem (Een Jaar Van Je Leven) Eunice is keihard aan het trainen, iets wat Jan Willem wel is opgevallen. Om haar te belonen heeft hij een interessant voorstel voor haar. "Om je te belonen gaan we vanavond in de jacuzzi. Ik regel het!" In de jacuzzi zet Jan Willem de eerste stap en begint hij Eunice aan te raken en te kussen. Heel benieuwd waar dit naartoe gaat! Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zie: Moraima heeft een hekel aan bewegen en regen! Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Zie: Erik krijgt geen genoeg van zijn broodje curry MET vruchtenhagel in Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven verbruikt 75 wc-papier rollen per maand! (video) Bekijk deze video »
Woensdag 19 april 2023 om 18:11

Bekijk in de video hierboven: Eunice krijgt het warm van Jan Willem (Een Jaar Van Je Leven)

Eunice is keihard aan het trainen, iets wat Jan Willem wel is opgevallen. Om haar te belonen heeft hij een interessant voorstel voor haar. "Om je te belonen gaan we vanavond in de jacuzzi. Ik regel het!" In de jacuzzi zet Jan Willem de eerste stap en begint hij Eunice aan te raken en te kussen. Heel benieuwd waar dit naartoe gaat!

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's