Heren Vandaag Inside vuren botox-grap af op Noa Vahle: 'Daar beginnen we nog niet aan'

Heren Vandaag Inside vuren botox-grap af op Noa Vahle: 'Daar beginnen we nog niet aan'

Donderdag 20 april 2023 om 09:35

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 19 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Het is geen geheim dat Linda de Mol niet vies is van wat botox hier en daar. Maar het lijkt erop dat haar dochter Noa Vahle daar vooralsnog anders over denkt. In Vandaag Inside grappen de heren over botox, zullen ze het moment ooit nog meemaken dat de 23-jarige Noa ook aan de spuiten gaat voor een strakkere huid? "Nee, daar beginnen we nog niet aan", aldus de sportverslaggeefster.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Heren <em>Vandaag Inside</em> vuren botox-grap af op Noa Vahle: 'Daar beginnen we nog niet aan' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 19 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Het is geen geheim dat Linda de Mol niet vies is van wat botox hier en daar. Maar het lijkt erop dat haar dochter Noa Vahle daar vooralsnog anders over denkt. In Vandaag Inside grappen de heren over botox, zullen ze het moment ooit nog meemaken dat de 23-jarige Noa ook aan de spuiten gaat voor een strakkere huid? "Nee, daar beginnen we nog niet aan", aldus de sportverslaggeefster. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's