Bekijk: verpleegkundige opgepakt voor betrokkenheid bij dood van 24 patiënten in Assen

Bekijk: verpleegkundige opgepakt voor betrokkenheid bij dood van 24 patiënten in Assen

Donderdag 20 april 2023 om 14:11

Een 30-jarige verpleegkundige uit de gemeente Noordenveld (Drenthe) is opgepakt. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij het overlijden van meerdere coronapatiënten in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen, waar hij werkte. Volgens een nabestaande van een van de overledenen draait het onderzoek om 24 sterfgevallen.

Bekijk: <em>verpleegkundige</em> opgepakt voor betrokkenheid bij dood van 24 patiënten in <em>Assen</em> Een 30-jarige verpleegkundige uit de gemeente Noordenveld (Drenthe) is opgepakt. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij het overlijden van meerdere coronapatiënten in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen, waar hij werkte. Volgens een nabestaande van een van de overledenen draait het onderzoek om 24 sterfgevallen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen over nieuwe dartpijlen (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Moeder verongelukte Sanne: 'Hele klus om elke dag op te staan, ze zal nooit vergeten worden' (video) Bekijk deze video » Zien! Wanneer ben je een zware drinker? (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's