Vrijdag in De Verraders: emotionele confrontatie broers Jordy en Sander in Torentje

Vrijdag in De Verraders: emotionele confrontatie broers Jordy en Sander in Torentje

Bekijk de knallende ruzie tussen Verraders Katinka en Sander

Een bijzonder moment in De Verraders, aangezien er deze keer twee broers in het spel zitten. Jordy ontdekt in het torentje dat zijn eigen broer Sander een Verrader is. “Wow, je hebt echt keihard tegen me gelogen.” Inmiddels is Jordy ook een Verrader geworden, dus kunnen ze eindelijk open kaart spelen. Jordy ziet dat Sander het zwaar heeft gehad en Sander breekt als hij vertelt dat hij er de eerste ronde al bijna uit lag. Gelukkig mogen de twee nu samen strijden als Verraders…

Bekijk de beelden van De Verraders hieronder.

De Verraders is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Vrijdag in <em>De Verraders</em>: emotionele confrontatie broers Jordy en Sander in Torentje Bekijk de knallende ruzie tussen Verraders Katinka en Sander Een bijzonder moment in De Verraders, aangezien er deze keer twee broers in het spel zitten. Jordy ontdekt in het torentje dat zijn eigen broer Sander een Verrader is. “Wow, je hebt echt keihard tegen me gelogen.” Inmiddels is Jordy ook een Verrader geworden, dus kunnen ze eindelijk open kaart spelen. Jordy ziet dat Sander het zwaar heeft gehad en Sander breekt als hij vertelt dat hij er de eerste ronde al bijna uit lag. Gelukkig mogen de twee nu samen strijden als Verraders… Bekijk de beelden van De Verraders hieronder. De Verraders is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Zo worden De Verraders geheim gehouden, ''als een kudde olifanten!'' Bekijk deze video » Zie: Selma Omari giert om imitaties op TikTok: 'Ik ben gewoon écht zo' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV