De Verraders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Verraders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Verraders gemist? Bekijk hier de hele uitzending Er zijn twee gloednieuwe Verraders in de strijd, maar dat betekent niet dat het allemaal geweldig goed gaat. De twee maken namelijk direct een grote fout, maar gelukkig werkt dat niet direct in hun nadeel. Hoe dat zit? Dat zie je vrijdag op RTL 4. Alle fragmenten uit deze uitzending Vrijdag in De Verraders: emotionele confrontatie broers Jordy en Sander in Torentje Bekijk deze video » De Verraders gemist? Jessie Maya geeft getrouwen een trap na (video) Bekijk deze video » BondjesBij hun eerste moord maken twee Verraders meteen een grote fout, die op wonderbaarlijke wijze toch in hun voordeel werkt. Maar weten zij ondanks dit gelukje hun hoofd wel koel te houden? Hun sterke bondje met een aantal Getrouwen begint scheurtjes te vertonen. Over De VerradersDe Verraders is een meeslepend en psychologisch avontuur vol leugens, manipulatie en verraad. In het spel komen achttien bekende Nederlanders samen voor een spel waarin ze samen de grote zilverschat kunnen winnen - maar er zijn ook verraders in het spel. Bekijk ook De verraders: Jan Slagter blij om verbannen te zijn Bekijk deze video » Zie: Nathan Rutjes slaapt in angstaanjagende horrorkamer in De Verraders Bekijk deze video »
Uitzending :
De Verraders gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Er zijn twee gloednieuwe Verraders in de strijd, maar dat betekent niet dat het allemaal geweldig goed gaat. De twee maken namelijk direct een grote fout, maar gelukkig werkt dat niet direct in hun nadeel. Hoe dat zit? Dat zie je vrijdag op RTL 4.

Bondjes
Bij hun eerste moord maken twee Verraders meteen een grote fout, die op wonderbaarlijke wijze toch in hun voordeel werkt. Maar weten zij ondanks dit gelukje hun hoofd wel koel te houden? Hun sterke bondje met een aantal Getrouwen begint scheurtjes te vertonen.

Over De Verraders
De Verraders is een meeslepend en psychologisch avontuur vol leugens, manipulatie en verraad. In het spel komen achttien bekende Nederlanders samen voor een spel waarin ze samen de grote zilverschat kunnen winnen - maar er zijn ook verraders in het spel.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Verraders

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV