Vandaag Inside: Richard de Mos reageert op vrijspraak

Vandaag Inside: Richard de Mos reageert op vrijspraak

Zaterdag 22 april 2023 om 12:00

Richard de Mos is platte Hagenees maar niet louche.

In Vandaag Inside reageert Richard de Mos op zijn emotionele vrijspraak in de corruptiezaak waarin hij verdachte was. Ook vertelt de Mos dat hij weer terug wil komen in het bestuur van Den Haag. In de 3,5 jaar dat de zaak in beslag nam heeft de Mos zijn plannen voor de 'popstad aan de zee' niet kunnen doorzetten. René van der Gijp vindt dat het OM het zou sieren om niet in hoger beroep te gaan. De zaak heeft veel invloed gehad op het leven van De Mos, de stad Den Haag en de democratie.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 21 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Vandaag Inside:</em> <em>Richard de Mos</em> reageert op vrijspraak Richard de Mos is platte Hagenees maar niet louche. In Vandaag Inside reageert Richard de Mos op zijn emotionele vrijspraak in de corruptiezaak waarin hij verdachte was. Ook vertelt de Mos dat hij weer terug wil komen in het bestuur van Den Haag. In de 3,5 jaar dat de zaak in beslag nam heeft de Mos zijn plannen voor de 'popstad aan de zee' niet kunnen doorzetten. René van der Gijp vindt dat het OM het zou sieren om niet in hoger beroep te gaan. De zaak heeft veel invloed gehad op het leven van De Mos, de stad Den Haag en de democratie. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 21 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Richard de Mos over forse strafeis: "Beeld wat OM schetst, is tenenkrommend" (video) Bekijk deze video » HLF8 over strafeis Richard de Mos: 'Je moet je ook gewoon aan de wet houden' (video) Bekijk deze video » Zie: Richard de Mos: 'Ik ga geen seconde in de gevangenis doorbrengen' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's