Heftig: touringcar volledig uitgebrand op de A2!

Heftig: touringcar volledig uitgebrand op de A2!

Zaterdag 22 april 2023 om 12:25

Heftige beelden vanaf de A2 tussen Breukelen en Vinkeveen. Zaterdagochtend is daar een touringcar in de fik gevlogen en volledig uitgebrand. De weg is in beide richtingen afgesloten.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Heftig:</em> touringcar volledig uitgebrand op de A2! Heftige beelden vanaf de A2 tussen Breukelen en Vinkeveen. Zaterdagochtend is daar een touringcar in de fik gevlogen en volledig uitgebrand. De weg is in beide richtingen afgesloten. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: gigantisch arsenaal aan wapens ontdekt in Rotterdam, vijf mannen opgepakt Bekijk deze video » Mark Rutte over gedrag Dennis Wiersma: 'Ongelooflijk pijnlijk' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrouw overleden bij fietsongeluk, jong kind zwaargewond (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's