Zien! Waarom vanaf zondagavond gestaakt wordt in distributiecentra van AH (Hart van Nederland)

Zien! Waarom vanaf zondagavond gestaakt wordt in distributiecentra van AH (Hart van Nederland)

Zondag 23 april 2023 om 22:56

Zien! Waarom vanaf zondagavond <em>gestaakt</em> wordt in distributiecentra van <em>AH</em> (Hart van Nederland) Said Dachur, een strijdlustige AH werknemer legt in Hart van Nederland uit waarom zondagavond het werk wordt neergelegd en kondigt voor onbeperkte tijd een staking aan in de distributiecentra van supermarktketen AH. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Albert Heijn kerstcommercial 2022: magie blijft niet echt hangen Bekijk deze video » Sylvia Geersen in Vrienden van Lingo: 'Pandapunten krijg je toch bij Albert Heijn?' Bekijk deze video » Zelfscan-dieven worden aangepakt: ''straffen liggen vanaf de 200 euro'' Bekijk deze video »
Nieuws :

Said Dachur, een strijdlustige AH werknemer legt in Hart van Nederland uit waarom zondagavond het werk wordt neergelegd en kondigt voor onbeperkte tijd een staking aan in de distributiecentra van supermarktketen AH.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's