Jan Boskamp weet wel raad met Mourinho: 'Ik had 'm een pegel gegeven!' (video)

Jan Boskamp weet wel raad met Mourinho: 'Ik had 'm een pegel gegeven!' (video)

Maandag 24 april 2023 om 22:13

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 24 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jan Boskamp</em> weet wel raad met Mourinho: 'Ik had 'm een pegel gegeven!' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 24 april. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Jan Boskamp heeft zich verbaasd over het gedrag van José Mourinho na de wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma. Mourinho schreeuwde naar de AZ-trainer en dit deed de wenkbrauwen fronsen aan tafel bij Veronica Offside. Vorige week had ook Johan Derksen geen goed woord over voor het gedrag van Mourinho. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :

Jan Boskamp heeft zich verbaasd over het gedrag van José Mourinho na de wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma. Mourinho schreeuwde naar de AZ-trainer en dit deed de wenkbrauwen fronsen aan tafel bij Veronica Offside. Vorige week had ook Johan Derksen geen goed woord over voor het gedrag van Mourinho.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's