Niet klein te krijgen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Niet klein te krijgen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Niet klein te krijgen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze aflevering van Niet klein te krijgen staat weer bol van heftig nieuws en verdrietige gebeurtenissen, maar uiteraard probeert Paul de Leeuw er ook weer het beste van te maken. Zo gaat hij deze week karten met Quinten. WinnaarQuinten (11) voelde zich de afgelopen maanden erg slecht. Toch gaat hij op stap met zijn beste vrienden, ze gaan karten. En ook al is zijn conditie niet optimaal, zijn winnaarsmentaliteit is hij niet verloren. Paul bezoekt Myrthe (13) die verdrietig nieuws heeft gekregen. Na haar tweede stamceltransplantatie is de leukemie weer terug en helaas is deze niet meer te genezen. AmputerenTibbe (15) staat aan de vooravond van zijn beenamputatie. Hij bereidt zich voor op de operatie die tien uur zal duren. Luuk (14) heeft zijn laatste chemokuur gehad. Er wordt onderzocht of de chemo zijn werk heeft gedaan en de kanker écht weg is. Niet klein te krijgen: Paul spreekt ouders van Tibbe die been moet laten amputeren Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 25 april 2023 om 22:04

Deze aflevering van Niet klein te krijgen staat weer bol van heftig nieuws en verdrietige gebeurtenissen, maar uiteraard probeert Paul de Leeuw er ook weer het beste van te maken. Zo gaat hij deze week karten met Quinten.

Winnaar
Quinten (11) voelde zich de afgelopen maanden erg slecht. Toch gaat hij op stap met zijn beste vrienden, ze gaan karten. En ook al is zijn conditie niet optimaal, zijn winnaarsmentaliteit is hij niet verloren. Paul bezoekt Myrthe (13) die verdrietig nieuws heeft gekregen. Na haar tweede stamceltransplantatie is de leukemie weer terug en helaas is deze niet meer te genezen.

Amputeren
Tibbe (15) staat aan de vooravond van zijn beenamputatie. Hij bereidt zich voor op de operatie die tien uur zal duren. Luuk (14) heeft zijn laatste chemokuur gehad. Er wordt onderzocht of de chemo zijn werk heeft gedaan en de kanker écht weg is.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Niet klein te krijgen

Actuele video's

Meer actuele video's