Mitchel aan de Maas gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Mitchel aan de Maas gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Mitchel aan de Maas gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Mitchel aan de Maas zijn de voorbereidingen op Koningsdag en het bijzondere bezoek van de Koning en zijn familie aan zijn stad Rotterdam in volle gang. Verder zien we ook een andere kant van Mitchel wanneer hij een telefoontje krijgt... Liedje aankondigenBij de lokale radio mag Mitchel achter de knoppen plaatsnemen om een heuse radiospot in te spreken. Mitchel ontdekt waar alle knoppen voor dienen en mag zelfs een liedje aankondigen. Is dat allemaal ter voorbereiding op het grote feest dat Koningsdag heet? VerdrietigMet stadsgids Evelien trekt Mitchel door de Maasstad om wat hotspots voor de koning uit te zoeken, maar valt daardoor zelf van de ene verbazing in de andere. Thuis krijgt Mitchel een heel verdrietig telefoontje, waardoor we een heel andere kant van de vrolijke Rotterdammer te zien krijgen. Bekijk ook Hysterische Mitchel aan de Maas over Rotterdamse icoon 'De Erasmusbrug': "Kanonnen zeg" Bekijk deze video » Dinsdag in Mitchel aan de Maas: 'Hij gaat lekker in zijn poepscooter' (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 25 april 2023 om 21:35

In deze aflevering van Mitchel aan de Maas zijn de voorbereidingen op Koningsdag en het bijzondere bezoek van de Koning en zijn familie aan zijn stad Rotterdam in volle gang. Verder zien we ook een andere kant van Mitchel wanneer hij een telefoontje krijgt...

Liedje aankondigen
Bij de lokale radio mag Mitchel achter de knoppen plaatsnemen om een heuse radiospot in te spreken. Mitchel ontdekt waar alle knoppen voor dienen en mag zelfs een liedje aankondigen. Is dat allemaal ter voorbereiding op het grote feest dat Koningsdag heet?

Verdrietig
Met stadsgids Evelien trekt Mitchel door de Maasstad om wat hotspots voor de koning uit te zoeken, maar valt daardoor zelf van de ene verbazing in de andere. Thuis krijgt Mitchel een heel verdrietig telefoontje, waardoor we een heel andere kant van de vrolijke Rotterdammer te zien krijgen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Mitchel aan de Maas

Actuele video's

Meer actuele video's