Hysterische Mitchel aan de Maas over Rotterdamse icoon 'De Erasmusbrug': "Kanonnen zeg"

Hysterische Mitchel aan de Maas over Rotterdamse icoon 'De Erasmusbrug': "Kanonnen zeg"

Woensdag 12 april 2023 om 11:33

Gisteravond is de realityserie Mitchel aan de Maas van start gegaan waarin de avonturen van de Rotterdamse stadsbeheerder Mitchel Viljeer gevolgd worden op SBS6. Veel mensen hebben dit programma niet gezien blijkt uit teleurstellende kijkcijfers.

Hysterisch
Toch is het leuk om te zien hoe een hysterische Mitchel, in een watertaxi op de Maas, helemaal opgewonden raakt over het Rotterdamse icoon, de Erasmusbrug. Hij blijkt een echte kenner en vertelt honderduit: "Kanonnen zeg!"

Bekijk het fragment uit Mitchel aan de Maas hieronder.

Hysterische <em>Mitchel aan de Maas</em> over Rotterdamse icoon '<em>De Erasmusbrug</em>': &quot;Kanonnen zeg&quot; Gisteravond is de realityserie Mitchel aan de Maas van start gegaan waarin de avonturen van de Rotterdamse stadsbeheerder Mitchel Viljeer gevolgd worden op SBS6. Veel mensen hebben dit programma niet gezien blijkt uit teleurstellende kijkcijfers. HysterischToch is het leuk om te zien hoe een hysterische Mitchel, in een watertaxi op de Maas, helemaal opgewonden raakt over het Rotterdamse icoon, de Erasmusbrug. Hij blijkt een echte kenner en vertelt honderduit: "Kanonnen zeg!" Bekijk het fragment uit Mitchel aan de Maas hieronder. Mitchel aan de Maas is vanaf dinsdag 11 april iedere week om 20:30 uur te zien op SBS6. Vanaf dat moment kun je de beste fragmenten en alle afleveringen van Mitchel aan de Maas terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Mitchel aan de Maas: 'Dan komt de geur van het huisvuil je neusgaten in' Bekijk deze video » Zie: onhandige Mitchel aan de Maas gooit met koelkast Bekijk deze video » HLF8: de racistische uitingen op de Erasmusbrug zijn strafbaar volgens OM Bekijk deze video »
TV :

Mitchel aan de Maas is vanaf dinsdag 11 april iedere week om 20:30 uur te zien op SBS6. Vanaf dat moment kun je de beste fragmenten en alle afleveringen van Mitchel aan de Maas terugkijken via Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's