Lang Leve de Liefde: Samantha blijft doodstil nadat Roberto vertelt dat ze zijn type is...

Lang Leve de Liefde: Samantha blijft doodstil nadat Roberto vertelt dat ze zijn type is...

Woensdag 26 april 2023 om 11:21

De hottub is toch wel vaak dé plek waar de interessantste dingen gebeuren, in Lang Leve de Liefde. Na de wat hitsige Wendy die de zwembroek zo ongeveer van haar date af wilde trekken was het nu de beurt aan Samantha en Roberto. Als die laatste aangeeft dat zijn date zijn type wel is blijft het oorverdovend stil. Zo stil dat het eigenlijk een beetje ongemakkelijk wordt...

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: <em>Samantha</em> blijft doodstil nadat Roberto vertelt dat ze zijn type is... De hottub is toch wel vaak dé plek waar de interessantste dingen gebeuren, in Lang Leve de Liefde. Na de wat hitsige Wendy die de zwembroek zo ongeveer van haar date af wilde trekken was het nu de beurt aan Samantha en Roberto. Als die laatste aangeeft dat zijn date zijn type wel is blijft het oorverdovend stil. Zo stil dat het eigenlijk een beetje ongemakkelijk wordt... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Vera proest het uit bij het horen van deze vraag Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: de huur of hoer betalen, dat is toch wel een verschilletje (video) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's