Lang Leve de Liefde: Vera proest het uit bij het horen van deze vraag

Lang Leve de Liefde: Vera proest het uit bij het horen van deze vraag

Dinsdag 25 april 2023 om 12:11

Constant vindt zijn date Vera een 'gezellge tante' en zou haar best willen voorstellen aan zijn familie, een geste die zij wel kan waarderen. Maar als hij haar daarna een andere, opvallende, vraag stelt proest ze het letterlijk uit...

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: <em>Vera</em> proest het uit bij het horen van deze vraag Constant vindt zijn date Vera een 'gezellge tante' en zou haar best willen voorstellen aan zijn familie, een geste die zij wel kan waarderen. Maar als hij haar daarna een andere, opvallende, vraag stelt proest ze het letterlijk uit... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Wendy tegen naakte Dennie in Lang Leve de Liefde: 'Ik krijg het zo heet van jou' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: de poolende vrijgezellen beleven een 'awkward' moment (video) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's