Lang Leve de Liefde: Dylan NEGEERT zijn date en kijkt naar dit op zijn telefoon

Lang Leve de Liefde: Dylan NEGEERT zijn date en kijkt naar dit op zijn telefoon

Vrijdag 28 april 2023 om 10:43

Het is altijd even wennen: de eerste ochtend met een date en dan is er niet altijd zoveel gespreksstof als je misschien zou willen. Dylan heeft daar wel een oplossing voor: voetbal kijken op zijn telefoon. Maar heel sociaal is dat natuurlijk niet en je ziet zijn date Samilla dan ook bedenkelijk kijken...

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: <em>Dylan</em> NEGEERT zijn date en kijkt naar dit op zijn telefoon Het is altijd even wennen: de eerste ochtend met een date en dan is er niet altijd zoveel gespreksstof als je misschien zou willen. Dylan heeft daar wel een oplossing voor: voetbal kijken op zijn telefoon. Maar heel sociaal is dat natuurlijk niet en je ziet zijn date Samilla dan ook bedenkelijk kijken... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Samantha blijft doodstil nadat Roberto vertelt dat ze zijn type is... Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Patrick vindt het kort pittige kapsel van Rachel niks: 'Het moet bij het hoofd passen' Bekijk deze video » Samilla in Lang Leve de Liefde weet niet in welke provincie zij woont 'Geen idee!' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's