Een Jaar Van Je Leven: Erik wil niet ontmaagd worden in het huis, 'dan heb ik mijn ouders wat uit te leggen'

Een Jaar Van Je Leven: Erik wil niet ontmaagd worden in het huis, 'dan heb ik mijn ouders wat uit te leggen'

Vrijdag 28 april 2023 om 13:29

Erik, Eunice en Jan Willem hebben een gesprek in het programma Een Jaar Van Je Leven. Eunice vraagt of Erik ontmaagd zou kunnen worden in het huis, hier heeft hij een sterke mening over.

Ouders
"Ik zou wel een relatie hier willen opbouwen, maar wel zonder seks", zegt Erik. De 47-jarige man maakt zich ook zorgen over de reactie van zijn ouders. "Ik heb mijn ouders dan iets uit te leggen."

Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven.

<em>Een Jaar Van Je Leven:</em> Erik wil niet ontmaagd worden in het huis, 'dan heb ik mijn ouders wat uit te leggen' Erik, Eunice en Jan Willem hebben een gesprek in het programma Een Jaar Van Je Leven. Eunice vraagt of Erik ontmaagd zou kunnen worden in het huis, hier heeft hij een sterke mening over. Ouders"Ik zou wel een relatie hier willen opbouwen, maar wel zonder seks", zegt Erik. De 47-jarige man maakt zich ook zorgen over de reactie van zijn ouders. "Ik heb mijn ouders dan iets uit te leggen." Bekijk hieronder de video van Een Jaar Van Je Leven. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. :[video:videos](ids:"561107,561102,561086" title:"")

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

 :[video:videos](ids:"561107,561102,561086" title:"")

Actuele video's

Meer actuele video's