Lil' Kleine mag nooit meer meedoen aan Het Jachtseizoen: 'Hij heeft het verpest'

Lil' Kleine mag nooit meer meedoen aan Het Jachtseizoen: 'Hij heeft het verpest'

Vanaf zaterdag kun je kijken naar een nieuwe reeks van Het Jachtseizoen, en de heren van StukTV hebben duidelijke regels. BN’ers slaan op de vlucht en moeten uit handen van de presentatoren zien te blijven. “Wie valsspeelt wordt gediskwalificeerd.” Dat is dan ook de reden dat de omstreden Lil’ Kleine niet meer mag meedoen aan het programma. “Die heeft alle regels aan z'n laars gelapt. Die gaan we niet meer vragen.” Volgens de StukTV-mannen had de rapper ‘schijt aan alles’. “We hebben hem een kans gegeven in Het Jachtseizoen, maar hij heeft het helemaal verpest een beetje eigenlijk.”

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

De nieuwe reeks van Jachtseizoen is vanaf zaterdag 29 april wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Lil' Kleine mag nooit meer meedoen aan <em>Het Jachtseizoen</em>: 'Hij heeft het verpest' Vanaf zaterdag kun je kijken naar een nieuwe reeks van Het Jachtseizoen, en de heren van StukTV hebben duidelijke regels. BN’ers slaan op de vlucht en moeten uit handen van de presentatoren zien te blijven. “Wie valsspeelt wordt gediskwalificeerd.” Dat is dan ook de reden dat de omstreden Lil’ Kleine niet meer mag meedoen aan het programma. “Die heeft alle regels aan z'n laars gelapt. Die gaan we niet meer vragen.” Volgens de StukTV-mannen had de rapper ‘schijt aan alles’. “We hebben hem een kans gegeven in Het Jachtseizoen, maar hij heeft het helemaal verpest een beetje eigenlijk.” Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. De nieuwe reeks van Jachtseizoen is vanaf zaterdag 29 april wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit is dé promo van nieuwe reeks Het Jachtseizoen: vanaf 29 april bij SBS6 (video) Bekijk deze video » Monica en Yolanthe stelen de StukTV bus en racen weg (Jachtseizoen) Bekijk deze video »
TV :
Lil' Kleine mag nooit meer meedoen aan Het Jachtseizoen: 'Hij heeft het verpest'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV