Dit is dé promo van nieuwe reeks Het Jachtseizoen: vanaf 29 april bij SBS6 (video)

Dit is dé promo van nieuwe reeks Het Jachtseizoen: vanaf 29 april bij SBS6 (video)

De mannen van StukTV gaan opnieuw op bekendeboevenjacht! Binnenkort start alweer het derde seizoen van de succesvolle tv-versie van Het Jachtseizoen. In de eerste aflevering trekken Monica Geuze en Yolanthe Cabau de feloranje boevenpakken aan. Ze ontsnappen uit de gevangenis en proberen vier uur lang uit handen te blijven van hun drie achtervolgers: Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns. Het StukTV-trio neemt het dit seizoen verder op tegen de duo’s Geraldine Kemper en Art Rooijakkers, Flemming en Ronnie Flex, Donnie en Mart Hoogkamer, Edsilia Rombley en Kees Tol, Jaimie Vaes en Estelle Cruijff, Wietze de Jager en Klaas van der Eerden en Gerard Ekdom en Snelle. Welke voortvluchtige BN’ers blijven op vrije voeten?

Bekijk hieronder de promo van Het Jachtseizoen.

Dit is dé promo van nieuwe reeks <em>Het Jachtseizoen</em>: vanaf 29 april bij SBS6 (video) De mannen van StukTV gaan opnieuw op bekendeboevenjacht! Binnenkort start alweer het derde seizoen van de succesvolle tv-versie van Het Jachtseizoen. In de eerste aflevering trekken Monica Geuze en Yolanthe Cabau de feloranje boevenpakken aan. Ze ontsnappen uit de gevangenis en proberen vier uur lang uit handen te blijven van hun drie achtervolgers: Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns. Het StukTV-trio neemt het dit seizoen verder op tegen de duo’s Geraldine Kemper en Art Rooijakkers, Flemming en Ronnie Flex, Donnie en Mart Hoogkamer, Edsilia Rombley en Kees Tol, Jaimie Vaes en Estelle Cruijff, Wietze de Jager en Klaas van der Eerden en Gerard Ekdom en Snelle. Welke voortvluchtige BN’ers blijven op vrije voeten? Bekijk hieronder de promo van Het Jachtseizoen. De nieuwe reeks van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 29 april wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook StukTV bezoekt het Piemelmuseum: 'Tho jouw piemel zit er ook bij' Bekijk deze video » Zie: mannen van StukTV een levensgevaarlijke stunt doen voor Getikt Bekijk deze video » Yolanthe en Monica krijgen standje in Het Jachtseizoen: ‘Netjes een kaartje kopen!’ Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De nieuwe reeks van Het Jachtseizoen is vanaf zaterdag 29 april wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de tv-versie van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV