Krijgt seksuoloog Eveline Stallaart problemen met haar bezoek aan Vandaag Inside?

Krijgt seksuoloog Eveline Stallaart problemen met haar bezoek aan Vandaag Inside?

Zaterdag 29 april 2023 om 12:13

In de Wandelgangen, een rubriek van Vandaag Inside, kijken seksuoloog Eveline Stallaart en presentator Wilfred Genee terug op de uitzending van vrijdagavond. Wilfred vraagt zich af, of het wel een goede zet was voor Eveline om te gast te zijn. "Hier ga je problemen mee krijgen", zegt Wilfred.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 28 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Krijgt seksuoloog <em>Eveline Stallaart</em> problemen met haar bezoek aan <em>Vandaag Inside</em>? In de Wandelgangen, een rubriek van Vandaag Inside, kijken seksuoloog Eveline Stallaart en presentator Wilfred Genee terug op de uitzending van vrijdagavond. Wilfred vraagt zich af, of het wel een goede zet was voor Eveline om te gast te zijn. "Hier ga je problemen mee krijgen", zegt Wilfred. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 28 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's