Zien: Power Rangers reboot opgedragen aan overleden acteurs

Zien: Power Rangers reboot opgedragen aan overleden acteurs

Woensdag 19 april 2023 om 21:23

Bekijk hier de trailer van Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always.

De Mighty Morphing Power Rangers zijn terug van weggeweest. Na 30 jaar kruipt de originele cast terug in de huid van hun rangers en redden ze opnieuw de wereld. De comeback is bedoeld voor de fans van vroeger, inmiddels volwassenen, die wat nostalgie willen voelen. Van originele kostuums tot aan animaties die niet meegegaan zijn met de tijd, wordt het een echte terugkeer naar de originele visie van de Power Rangers.

Lees ook onze filmrecensie over Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always.

Overleden acteurs
De film is opgedragen aan twee overleden acteurs uit de originele cast. De gele Power Ranger-actrice, Thuy Trang, is in 2001 gestorven tijdens een auto-ongeluk. In 2022 heeft groene Ranger, Jason David Frank, die niet meedeed in de reboot, zichzelf van het leven beroofd.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

Zien: <em>Power Rangers</em> reboot opgedragen aan overleden acteurs Bekijk hier de trailer van Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always. De Mighty Morphing Power Rangers zijn terug van weggeweest. Na 30 jaar kruipt de originele cast terug in de huid van hun rangers en redden ze opnieuw de wereld. De comeback is bedoeld voor de fans van vroeger, inmiddels volwassenen, die wat nostalgie willen voelen. Van originele kostuums tot aan animaties die niet meegegaan zijn met de tijd, wordt het een echte terugkeer naar de originele visie van de Power Rangers. Lees ook onze filmrecensie over Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always. Overleden acteursDe film is opgedragen aan twee overleden acteurs uit de originele cast. De gele Power Ranger-actrice, Thuy Trang, is in 2001 gestorven tijdens een auto-ongeluk. In 2022 heeft groene Ranger, Jason David Frank, die niet meedeed in de reboot, zichzelf van het leven beroofd. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook RTL Boulevard gemist? Knabbel en Babbel Rescue Rangers zijn terug met eigen film Bekijk deze video » Khalid & Sophie: Madeleijn van den Nieuwenhuizen rouwt vandaag om afscheid Internet Explorer Bekijk deze video »
TV :
Zien: Power Rangers reboot opgedragen aan overleden acteurs

Actuele video's

Meer actuele video's