Hart van Nederland: vader van 550 kinderen mag geen sperma meer doneren (video)

Hart van Nederland: vader van 550 kinderen mag geen sperma meer doneren (video)

Vrijdag 28 april 2023 om 19:19

<em>Hart van Nederland</em>: vader van 550 kinderen mag geen sperma meer doneren (video) Moeder Lucie Brugge is maar wat opgelucht dat de spermadonor die haar haar jongste zoon bezorgde, dat niet meer voor iemand anders mag doen. De donor, de 41-jarige Jonathan, heeft inmiddels namelijk al meer dan 550 kinderen verwerkt, en dat is gevaarlijk veel, zo vond ook de rechter in Den Haag vandaag. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zie: Uslu over besluit uitzendvergunning Ongehoord Nederland: 'Het is ongemakkelijk' Bekijk deze video » Zien: panna op koning Willem-Alexander (Koningsdag 2023) Bekijk deze video » Gezinsdrama Etten-Leur: man overleden, vrouw en kind gewond (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Moeder Lucie Brugge is maar wat opgelucht dat de spermadonor die haar haar jongste zoon bezorgde, dat niet meer voor iemand anders mag doen. De donor, de 41-jarige Jonathan, heeft inmiddels namelijk al meer dan 550 kinderen verwerkt, en dat is gevaarlijk veel, zo vond ook de rechter in Den Haag vandaag.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's