Make Up Your Mind gemist? Bekijk onthulling Miss Unique met Charly Luske

Make Up Your Mind gemist? Bekijk onthulling Miss Unique met Charly Luske

Zondag 30 april 2023 om 10:50

In de uitzending van zaterdag 29 april kregen we te horen dat Jelka van Houten en Miss Unique samen een geschiedenis hebben. Ze hebben op het podium veel en vaak speeksel uitgewisseld. Wie o wie speelde de rol van Miss Unique? Bekijk het fragment met Jelka van Houten en Miss Unique in de video hieronder.

<em>Make Up Your Mind</em> gemist? Bekijk onthulling Miss Unique met <em>Charly Luske</em> In de uitzending van zaterdag 29 april kregen we te horen dat Jelka van Houten en Miss Unique samen een geschiedenis hebben. Ze hebben op het podium veel en vaak speeksel uitgewisseld. Wie o wie speelde de rol van Miss Unique? Bekijk het fragment met Jelka van Houten en Miss Unique in de video hieronder. PaaldansenNiemand minder dan Charly Luske speelde de rol van Miss Unique. Zijn vrouw Tanja Jess is apetrots op haar man die als een vrouw over het podium dwarrelt. Charly laat weten: "Wat een #unique ervaring!! Los van het feit dat het geweldig is om zoiets te mogen doen, op hakken leren lopen, paaldansen etc." Je kunt hele uitzendingen en de leukste fragmenten van Make Up Your Mind terugkijken bij Videoland en Gids.tv. Bekijk ook Zien: deze presentator schitterde als Bunny Petit in Make Up Your Mind (video) Bekijk deze video » Make Up Your Mind: welke 'queen' zong de sterren van de hemel in kanariegele creatie? (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Make Up Your Mind gemist? Bekijk onthulling Miss Unique met Charly Luske

Paaldansen
Niemand minder dan Charly Luske speelde de rol van Miss Unique. Zijn vrouw Tanja Jess is apetrots op haar man die als een vrouw over het podium dwarrelt. Charly laat weten: "Wat een #unique ervaring!! Los van het feit dat het geweldig is om zoiets te mogen doen, op hakken leren lopen, paaldansen etc."

Je kunt hele uitzendingen en de leukste fragmenten van Make Up Your Mind terugkijken bij Videoland en Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's