Gordon giert van het lachen in Wat een uitvinding!: "Dit gaat nu helemaal fout!"

Gordon giert van het lachen in Wat een uitvinding!: "Dit gaat nu helemaal fout!"

Zondag 30 april 2023 om 11:41

Gordon was gisteren voor het eerst te zien met zijn nieuwe SBS6-show Wat een uitvinding! Een manier van Talpa om het programma Het beste idee van Nederland nieuw leven in te blazen. De uitvinders maken kans op een unieke hoofdprijs: hun uitvinding in de schappen bij de winkelketen Action. Bekijk hieronder een fragment uit de eerste aflevering waarin Gordon enorm moet lachen om een uitvinding voor een pak vla.

Wat een uitvinding! is vanaf zaterdag 29 april wekelijks om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Wat een uitvinding! terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Gordon giert van het lachen in <em>Wat een uitvinding!</em>: &quot;Dit gaat nu helemaal fout!&quot; Gordon was gisteren voor het eerst te zien met zijn nieuwe SBS6-show Wat een uitvinding! Een manier van Talpa om het programma Het beste idee van Nederland nieuw leven in te blazen. De uitvinders maken kans op een unieke hoofdprijs: hun uitvinding in de schappen bij de winkelketen Action. Bekijk hieronder een fragment uit de eerste aflevering waarin Gordon enorm moet lachen om een uitvinding voor een pak vla. Wat een uitvinding! is vanaf zaterdag 29 april wekelijks om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Wat een uitvinding! terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Katja Schuurman in Boerderij van Dorst over paddo's: "Echt een fantastische uitvinding" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's