Wat een uitvinding! met Gordon vanaf zaterdag te zien bij SBS6

Wat een uitvinding! met Gordon vanaf zaterdag te zien bij SBS6
Welke uitvinding kun je straks bij de Action kopen?

Kijktip :

Gordon presenteert vanaf zaterdag 29 april het nieuwe programma Wat een uitvinding!, een manier van Talpa om het programma Het beste idee van Nederland nieuw leven in te blazen. De uitvinders maken kans op een unieke hoofdprijs: hun uitvinding in de schappen bij de Action.

Wat een uitvinding! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en KIJK.nl.

Uitvinders
Gepassioneerde uitvinders die dé oplossing beweren te hebben voor een alledaags probleem: dat is de essentie van het nieuwe zaterdagavondprogramma Wat een uitvinding!. Binnen thema’s als keuken, klussen en veiligheid komen de uitvinders één voor één voor een vakjury en een publieksjury te staan die hun uitvinding bekijken, bewonderen, testen én vooral beoordelen. Hoe zit het in elkaar en is dit iets wat we al jaren missen?

Grote finale met bijzondere prijs
Hoe groot is het probleem dat de uitvinding oplost nu écht? En hoe uniek is het nu eigenlijk? Deze vragen worden onder meer gesteld door presentator Gordon, die nu vooral in het nieuws is vanwege zijn intense relatiebreuk, maar nu praat hij deze show aan elkaar en deelt hij een bijzondere prijs uit. De uitvinders van de zes best beoordeelde vondsten nemen het in de grote finale tegen elkaar op voor de ultieme hoofdprijs, een plek in de schappen van de Action.

Wat een uitvinding! is vanaf zaterdag 29 april wekelijks om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Wat een uitvinding! terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's