André Hazes schrikt van zoontje Dré: 'Hij is soms zo wijs' (video)

André Hazes schrikt van zoontje Dré: 'Hij is soms zo wijs' (video)

André Hazes schrikt van zoontje <em>Dré</em>: 'Hij is soms zo wijs' (video) André Hazes is met zijn steeds terugkerende ex Monique Westenberg en hun zoontje Dré op vakantie in Amerika en daarbij valt de zanger wat op: 'Soms kijk ik naar Dré en dan schrik ik hoe snel het allemaal gaat. Hoe groot hij aan het worden is. Hij is soms zo wijs maar ook nog heerlijk jong.' De Instagrampost van André zie je hieronder. Boven aan deze pagina zie je hoe ze een paar dagen geleden ontwaakten in een heerlijk hotel. Bekijk ook André Hazes: 'Of ik op Bonaire ga trouwen met Monique?' (video) Bekijk deze video » André Hazes schreeuwt om aandacht of smeekt hij om hulp? (Shownieuws) Bekijk deze video » ZIEN: Nicol Kremers tongzoent erop los met... een vrouw (video) Bekijk deze video »
TV :
Maandag 1 mei 2023 om 09:52

André Hazes is met zijn steeds terugkerende ex Monique Westenberg en hun zoontje Dré op vakantie in Amerika en daarbij valt de zanger wat op: 'Soms kijk ik naar Dré en dan schrik ik hoe snel het allemaal gaat. Hoe groot hij aan het worden is. Hij is soms zo wijs maar ook nog heerlijk jong.'

De Instagrampost van André zie je hieronder. Boven aan deze pagina zie je hoe ze een paar dagen geleden ontwaakten in een heerlijk hotel.

Actuele video's

Meer actuele video's