Schattige beelden: Kraantje Pappie lacht om vallende dochter met boodschappenkar

Schattige beelden: Kraantje Pappie lacht om vallende dochter met boodschappenkar

Maandag 1 mei 2023 om 14:54

In 2021 is rapper Kraantje Pappie vader geworden van Maeve Celine. Z'n dochtertje is inmiddels een gezellige peuter en daar deelt de artiest maar al te graag beelden van.

Kip
Kraantje Pappie en Maeve wandelen samen door de Albert Heijn om boodschappen te doen. De kleine meid heeft een eigen karretje en is op zoek naar kip, maar dan valt ze... Kraantje Pappie moet erom lachen en deelt de grappige beelden op zijn Instagrampagina. Zie de Shownieuws-video hieronder.

Schattige beelden: <em>Kraantje Pappie</em> lacht om vallende dochter met boodschappenkar In 2021 is rapper Kraantje Pappie vader geworden van Maeve Celine. Z'n dochtertje is inmiddels een gezellige peuter en daar deelt de artiest maar al te graag beelden van. KipKraantje Pappie en Maeve wandelen samen door de Albert Heijn om boodschappen te doen. De kleine meid heeft een eigen karretje en is op zoek naar kip, maar dan valt ze... Kraantje Pappie moet erom lachen en deelt de grappige beelden op zijn Instagrampagina. Zie de Shownieuws-video hieronder. Bekijk ook Shownieuws: schattige dochtertje van Kraantje Pappie 'verstoort' de vergadering (video) Bekijk deze video » Bekijk: de nieuwe single van Ronnie Flex en Kraantje Pappie Bekijk deze video »
Show :

Actuele video's

Meer actuele video's