Bibi Breijman: 'Voor dit eten kan ik Teddy 's nachts wakker maken' (video)

Bibi Breijman: 'Voor dit eten kan ik Teddy 's nachts wakker maken' (video)

Maandag 1 mei 2023 om 18:45

Bibi Breijman: 'Voor dit eten kan ik Teddy 's nachts wakker maken' (video) Bibi Breijman schrijft de titelsong van de nieuwe romcom Verliefd op Bali. Dat gaat haar vanwege haar Indonesische roots nauw aan het hart, vertelt ze. Ook vertelt ze hoe het nu met haar gaat na een moeilijke periode voor haar gezin én dat het lievelingseten van Teddy ook Indonesisch is. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Schattige beelden in Shownieuws van jarige Teddy, dochter van Bibi & Waylon (video) Bekijk deze video » Waylon ziet kindjes en Bibi weer na een vakantie zonder elkaar (Shownieuws) Bekijk deze video » ZIEN: schaterlachende zoontje van Bibi Breijman is om op te vreten! Bekijk deze video »
Entertainment :
Bibi Breijman: 'Voor dit eten kan ik Teddy 's nachts wakker maken' (video)

Bibi Breijman schrijft de titelsong van de nieuwe romcom Verliefd op Bali. Dat gaat haar vanwege haar Indonesische roots nauw aan het hart, vertelt ze. Ook vertelt ze hoe het nu met haar gaat na een moeilijke periode voor haar gezin én dat het lievelingseten van Teddy ook Indonesisch is.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's