Wilfred Genee: 'Bas Nijhuis, heb ik je huwelijk in de problemen gebracht?' (Vandaag Inside)

Wilfred Genee: 'Bas Nijhuis, heb ik je huwelijk in de problemen gebracht?' (Vandaag Inside)

Dinsdag 2 mei 2023 om 09:37

Na afloop van de uitzending van Vandaag Inside praat Wilfred nog wat na met Bas Nijhuis en op een gegeven moment komt het onderwerp op diens aangekondigde huwelijk: 'Ik heb het idee dat ik, door het daarover te hebben, je in de problemen bracht. Het gaat wel door? Er zijn allemaal mensen die zeggen... had je beter niet kunnen vragen want volgens mij gaat het gewoon helemaal niet door.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 1 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Wilfred Genee: 'Bas Nijhuis, heb ik je huwelijk in de problemen gebracht?' (<em>Vandaag Inside</em>) Na afloop van de uitzending van Vandaag Inside praat Wilfred nog wat na met Bas Nijhuis en op een gegeven moment komt het onderwerp op diens aangekondigde huwelijk: 'Ik heb het idee dat ik, door het daarover te hebben, je in de problemen bracht. Het gaat wel door? Er zijn allemaal mensen die zeggen... had je beter niet kunnen vragen want volgens mij gaat het gewoon helemaal niet door.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 1 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's