Maxime Meiland valt Erica aan tijdens verhuizing: "Het is bij jullie een poppenkast!"

Maxime Meiland valt Erica aan tijdens verhuizing: "Het is bij jullie een poppenkast!"

Maandagavond zagen we weer een aflevering van Chateau Meiland waarin de familie druk bezig is met verhuizen. Martien Meiland en Erica tilden een wasmachine, en Martien zakte bijna door z'n benen. Erica is een beetje somber door al het verhuizen, ook Martien ziet het even niet meer zitten: "Het lijkt alsof er geen einde aan komt." Zie het verhuis-fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Maxime Meiland valt Erica aan tijdens verhuizing: "Het is bij jullie een poppenkast!" Maandagavond zagen we weer een aflevering van Chateau Meiland waarin de familie druk bezig is met verhuizen. Martien Meiland en Erica tilden een wasmachine, en Martien zakte bijna door z'n benen. Erica is een beetje somber door al het verhuizen, ook Martien ziet het even niet meer zitten: "Het lijkt alsof er geen einde aan komt." Zie het verhuis-fragment hieronder. Lees verder onder de video. PoppenkastDe verhuizing verloopt niet altijd even soepel, af en toe een discussie hoort erbij in huize Meiland. Zo is er een discussie over het soort gordijnen voor in het huis. Maxime Meiland wil dat het geen 'poppenkast' wordt en is het niet eens met Erica. Bekijk dit fragment in de Instagramvideo hieronder. Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Maandag veel geschreeuw in Chateau Meiland: 'Doe niet zo kattig joh!' Bekijk deze video » Chateau Meiland: 'Daar ligt allemaal poep van de hondjes, in de kamer!' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Poppenkast
De verhuizing verloopt niet altijd even soepel, af en toe een discussie hoort erbij in huize Meiland. Zo is er een discussie over het soort gordijnen voor in het huis. Maxime Meiland wil dat het geen 'poppenkast' wordt en is het niet eens met Erica. Bekijk dit fragment in de Instagramvideo hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken via Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV