Lang Leve de Liefde: 'Schoenen uit, beha uit, klaar!'

Lang Leve de Liefde: 'Schoenen uit, beha uit, klaar!'

Dinsdag 2 mei 2023 om 11:17

Het valt Anita op dat haar date Irma net als zijzelf 's morgens geen beha aanheeft: 'Die dragen we niet als het niet nodig is.' Ze vindt het eigenlijk maar een onding: 'Thuis schoenen uit, beha uit, klaar! Ik hoef niet heel de dag in een keurslijf te lopen. Ik heb een hekel aan die dingen.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: 'Schoenen uit, <em>beha</em> uit, klaar!' Het valt Anita op dat haar date Irma net als zijzelf 's morgens geen beha aanheeft: 'Die dragen we niet als het niet nodig is.' Ze vindt het eigenlijk maar een onding: 'Thuis schoenen uit, beha uit, klaar! Ik hoef niet heel de dag in een keurslijf te lopen. Ik heb een hekel aan die dingen.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Ik houd van een lekker kontje en mooie borsten' Bekijk deze video » Chris in Lang Leve de Liefde: 'Ik vind mezelf behoorlijk lekker en geef knipoogjes aan de spiegel' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's