Ruud & Olcay gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ruud & Olcay gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ruud & Olcay gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de tweede aflevering van Ruud & Olcay gaan Ruud de Wild en Olcay Gulsen verbouwen. Dat is natuurlijk universele taal voor 'let op, ruzie'. En onder dat juk komen Ruud en Olcay ook niet uit... Alle fragmenten uit deze uitzending Ruud & Olcay: dochter Toy voelt dat vader Ruud vaak geen zin heeft in haar bezoek Bekijk deze video » OrnamentenRuud en Olcay staan aan de vooravond van een verbouwing van hun statige herenhuis. Hun relatie wordt op de proef gesteld als Ruud zelf wil gaan klussen en er discussie ontstaat over het behoud van enkele originele ornamenten. Olcay en haar zus Dolshe kopen groot in om voor 50 daklozen te koken. MoeizaamRuud ontvangt volkszanger Frans Bauer voor zijn podcast 30 Minuten Rauw en bezoekt de nieuwe woning van zijn dochter Toy met wie hij een moeizame relatie heeft. Ondertussen vrezen Ruud en Olcay voor de uitslag van een CT-scan die moet uitwijzen of Ruuds kanker mogelijk is teruggekeerd. Bekijk ook Zie: eerste beelden docuserie Ruud en Olcay in voor- en tegenspoed Bekijk deze video » Ruud de Wild vond opnames realityserie Ruud & Olcay ‘best ingewikkeld’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Ruud & Olcay gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Wednesday 3 May 2023 om 22:13

In de tweede aflevering van Ruud & Olcay gaan Ruud de Wild en Olcay Gulsen verbouwen. Dat is natuurlijk universele taal voor 'let op, ruzie'. En onder dat juk komen Ruud en Olcay ook niet uit...

Ornamenten
Ruud en Olcay staan aan de vooravond van een verbouwing van hun statige herenhuis. Hun relatie wordt op de proef gesteld als Ruud zelf wil gaan klussen en er discussie ontstaat over het behoud van enkele originele ornamenten. Olcay en haar zus Dolshe kopen groot in om voor 50 daklozen te koken.

Moeizaam
Ruud ontvangt volkszanger Frans Bauer voor zijn podcast 30 Minuten Rauw en bezoekt de nieuwe woning van zijn dochter Toy met wie hij een moeizame relatie heeft. Ondertussen vrezen Ruud en Olcay voor de uitslag van een CT-scan die moet uitwijzen of Ruuds kanker mogelijk is teruggekeerd.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ruud & Olcay

Actuele video's

Meer actuele video's