Ruud de Wild vond opnames realityserie Ruud & Olcay ‘best ingewikkeld’

Ruud de Wild vond opnames realityserie Ruud & Olcay ‘best ingewikkeld’

Friday 21 April 2023 om 13:52

In de gloednieuwe realityserie Ruud & Olcay kun je de levens volgen van Ruud de Wild en zijn vriendin Olcay Gulsen. Ze laten zien hoe hun levens er zoal uitzien, en het gaat niet alleen maar over glitter en glamour. Ruud werd begin 2021 getroffen door darmkanker en in de serie zie je onder meer hoe het gaat met zijn herstel. Voor de serie werden de twee intensief gevolgd door camera’s en dat vond de radio-dj niet altijd even leuk. “Ik vond het best ingewikkeld. Er waren ook wel een paar momenten dat ik dacht: dit was toch niet zo'n heel goed plan.”

Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Ruud & Olcay is vanaf woensdag 26 april wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Vanaf dan kun je Ruud & Olcay terugkijken via Gids.tv.

Ruud de Wild vond opnames realityserie <em>Ruud &amp; Olcay</em> ‘best ingewikkeld’ In de gloednieuwe realityserie Ruud & Olcay kun je de levens volgen van Ruud de Wild en zijn vriendin Olcay Gulsen. Ze laten zien hoe hun levens er zoal uitzien, en het gaat niet alleen maar over glitter en glamour. Ruud werd begin 2021 getroffen door darmkanker en in de serie zie je onder meer hoe het gaat met zijn herstel. Voor de serie werden de twee intensief gevolgd door camera’s en dat vond de radio-dj niet altijd even leuk. “Ik vond het best ingewikkeld. Er waren ook wel een paar momenten dat ik dacht: dit was toch niet zo'n heel goed plan.” Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Ruud & Olcay is vanaf woensdag 26 april wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Vanaf dan kun je Ruud & Olcay terugkijken via Gids.tv. RTL Boulevard: 'Uitlatingen Ruud de Wild over zedenzaak Marco Borsato onhandig' (video) Bekijk deze video » Zie: eerste beelden docuserie Ruud en Olcay in voor- en tegenspoed Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's