Ruud & Olcay: dochter Toy voelt dat vader Ruud vaak geen zin heeft in haar bezoek

Ruud & Olcay: dochter Toy voelt dat vader Ruud vaak geen zin heeft in haar bezoek

Thursday 4 May 2023 om 15:02

In de realityserie Ruud & Olcay praat Toy, de dochter van Ruud de Wild en zijn ex Tatum Dagelet, openhartig over de band met haar vader. Het lijkt erop dat de twee nog wat op te lossen hebben samen. “Het komt ook best wel omdat ik vaak het idee heb dat hij eigenlijk geen zin heeft dat ik er ben.” Ook ‘stiefmoeder’ Olcay vertelt hoe zij aankijkt tegen de relatie van de twee. Ze snapt het heel goed dat Toy zich vaak te veel voelt. “Ik denk dat het gebrek aan vertrouwen een groot probleem is.”

Bekijk het fragment van Ruud & Olcay hieronder.

Ruud & Olcay is elke woensdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ruud & Olcay terugkijken via Gids.tv.

<em>Ruud &amp; Olcay</em>: dochter Toy voelt dat vader Ruud vaak geen zin heeft in haar bezoek In de realityserie Ruud & Olcay praat Toy, de dochter van Ruud de Wild en zijn ex Tatum Dagelet, openhartig over de band met haar vader. Het lijkt erop dat de twee nog wat op te lossen hebben samen. “Het komt ook best wel omdat ik vaak het idee heb dat hij eigenlijk geen zin heeft dat ik er ben.” Ook ‘stiefmoeder’ Olcay vertelt hoe zij aankijkt tegen de relatie van de twee. Ze snapt het heel goed dat Toy zich vaak te veel voelt. “Ik denk dat het gebrek aan vertrouwen een groot probleem is.” Bekijk het fragment van Ruud & Olcay hieronder. Ruud & Olcay is elke woensdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ruud & Olcay terugkijken via Gids.tv. Zie: eerste beelden docuserie Ruud en Olcay in voor- en tegenspoed Bekijk deze video » Ruud de Wild vond opnames realityserie Ruud & Olcay ‘best ingewikkeld’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's