Zie: eerste beelden docuserie Ruud en Olcay in voor- en tegenspoed

Zie: eerste beelden docuserie Ruud en Olcay in voor- en tegenspoed

Thursday 13 April 2023 om 16:50

Ruud de Wild (53) en Olcay Gulsen (42) kibbelen en knuffelen in hun documentaireserie, maar laten de kijker ook getuige zijn van spannende afspraken in het ziekenhuis en moeilijke momenten in de auto. Dit blijkt uit de eerste beelden van hun gloednieuwe realityserie Ruud & Olcay in voor- en tegenspoed.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard met de beelden van Ruud & Olcay hieronder.

Ruud & Olcay is vanaf woensdag 26 april wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Vanaf dan kun je Ruud & Olcay terugkijken via Gids.tv.

Zie: eerste beelden docuserie <em>Ruud en Olcay in voor- en tegenspoed</em> Ruud de Wild (53) en Olcay Gulsen (42) kibbelen en knuffelen in hun documentaireserie, maar laten de kijker ook getuige zijn van spannende afspraken in het ziekenhuis en moeilijke momenten in de auto. Dit blijkt uit de eerste beelden van hun gloednieuwe realityserie Ruud & Olcay in voor- en tegenspoed. Bekijk het fragment van RTL Boulevard met de beelden van Ruud & Olcay hieronder. Ruud & Olcay is vanaf woensdag 26 april wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Vanaf dan kun je Ruud & Olcay terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Ruud de Wild over bezoeken aardbevingsgebied Turkije: "Wilde helemaal niet mee" (video) Bekijk deze video » Op1: Olcay Gulsen heeft nachtmerries en schuldgevoel door ramp in Turkije Bekijk deze video » Olcay Gulsen beledigd door vrienden: "Jij bent gewoon jaloers" (video) Bekijk deze video »
TV :
Zie: eerste beelden docuserie Ruud en Olcay in voor- en tegenspoed

Actuele video's

Meer actuele video's