Talpa-contract Hélène Hendriks loopt bijna af: 'Nog niks op papier' (Vandaag Inside)

Talpa-contract Hélène Hendriks loopt bijna af: 'Nog niks op papier' (Vandaag Inside)

Thursday 4 May 2023 om 09:16

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 3 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Maandag tekenden Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp live op televisie een nieuw contract bij Talpa, maar hoe zit het met Hélène Hendriks? Haar contract loopt bijna af, maar het lijkt erop dat dit nog niet is geregeld. Het is wel de bedoeling van de presentatrice om door te gaan bij Talpa en dit zou ook zijn besproken. “Die loopt volgende maand af. Ik heb in principe de mondelinge afspraak om nog een jaar door te gaan. Maar we hebben nog niks op papier.”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Talpa-contract Hélène Hendriks loopt bijna af: 'Nog niks op papier' (<em>Vandaag Inside</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 3 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Maandag tekenden Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp live op televisie een nieuw contract bij Talpa, maar hoe zit het met Hélène Hendriks? Haar contract loopt bijna af, maar het lijkt erop dat dit nog niet is geregeld. Het is wel de bedoeling van de presentatrice om door te gaan bij Talpa en dit zou ook zijn besproken. “Die loopt volgende maand af. Ik heb in principe de mondelinge afspraak om nog een jaar door te gaan. Maar we hebben nog niks op papier.” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's