Dit is het nieuwe koppel van Temptation Island, 'hij gaf alle meiden een kus'

Dit is het nieuwe koppel van Temptation Island, 'hij gaf alle meiden een kus'

Donderdag 4 mei 2023 om 14:47

Evie en Mike hebben Temptation Island verlaten en het nieuwe koppel heeft hun entree in de twee villa's gemaakt. Melanie en Ramon maken beide gelijk een goede indruk op de groep. "Hij gaf alle meiden gelijk een kus" zegt een van de verleiders. Hoe zou dit verder verlopen? Kiezen ze voor elkaar of gaan ze toch voor iemand anders?

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave in de video hieronder. De nieuwe reeks van Temptation Island: Love or Leave is te streamen bij Videoland.

Dit is het nieuwe koppel van <em>Temptation Island</em>, 'hij gaf alle meiden een kus' Evie en Mike hebben Temptation Island verlaten en het nieuwe koppel heeft hun entree in de twee villa's gemaakt. Melanie en Ramon maken beide gelijk een goede indruk op de groep. "Hij gaf alle meiden gelijk een kus" zegt een van de verleiders. Hoe zou dit verder verlopen? Kiezen ze voor elkaar of gaan ze toch voor iemand anders? Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave in de video hieronder. De nieuwe reeks van Temptation Island: Love or Leave is te streamen bij Videoland. Donderdag in Temptation Island: Love or Leave: tranen bij eerste kampvuur (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Deelnemers schrikken van kampvuurbeelden Temptation Island, 'ik kan goed zuigen' Bekijk deze video » Temptation Island: Mike heeft spijt van beledigen Evie (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's