Secret Duets: mystery guest maakt indruk op René Froger, ‘dat hij dat nog gedaan heeft’

Secret Duets: mystery guest maakt indruk op René Froger, ‘dat hij dat nog gedaan heeft’

Donderdag 4 mei 2023 om 15:11

Donderdag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Secret Duets, en het lijkt erop dat een van de mystery guests erg veel indruk heeft gemaakt op René Froger. “Ik moet je eerlijk zeggen, het was voor mij een hele emotionele affaire. Ik vond het wel wat hebben. Dat hij dat dan nog gedaan heeft, weet je wel. Ik vind dat wel heel sterk.” Om welke zanger het gaat, zie je in de aflevering van donderdag 4 mei.

Bekijk het fragment van Secret Duets hieronder.

Secret Duets is iedere donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv.

<em>Secret Duets</em>: mystery guest maakt indruk op René Froger, ‘dat hij dat nog gedaan heeft’ Donderdag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van Secret Duets, en het lijkt erop dat een van de mystery guests erg veel indruk heeft gemaakt op René Froger. “Ik moet je eerlijk zeggen, het was voor mij een hele emotionele affaire. Ik vond het wel wat hebben. Dat hij dat dan nog gedaan heeft, weet je wel. Ik vind dat wel heel sterk.” Om welke zanger het gaat, zie je in de aflevering van donderdag 4 mei. Bekijk het fragment van Secret Duets hieronder. Secret Duets is iedere donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv. Secret Duets: kan Henk Krol zingen!? Bekijk deze video » Samantha Steenwijk zingt duet met bekende volkszanger (Secret Duets) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's