Secret Duets: kan Henk Krol zingen!?

Secret Duets: kan Henk Krol zingen!?

Vrijdag 2 december 2022 om 11:32

Niemand minder dan oud-Tweede Kamerlid Henk Krol maakte donderdagavond zijn opwachting in Secret Duets, waar hij een duet zong met Dave von Raven van The Kik. Samen brachten ze het bekende De Dijk-nummer Als ze er niet is ten gehore. Bekijk het optreden hieronder.

Secret Duets: kan <em>Henk Krol</em> zingen!? Niemand minder dan oud-Tweede Kamerlid Henk Krol maakte donderdagavond zijn opwachting in Secret Duets, waar hij een duet zong met Dave von Raven van The Kik. Samen brachten ze het bekende De Dijk-nummer Als ze er niet is ten gehore. Bekijk het optreden hieronder. Secret Duets is iedere donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Secret Duets: Bonnie St. Claire straalt naast rapper Donnie Bekijk deze video » Secret Duets: was mysterieuze zangeres met ‘tiet’ thuis bij Dave von Raven? Bekijk deze video » Vrijdag in The Masked Singer: zitten Saskia & Serge in de robot-pakken? Bekijk deze video »
TV :
Secret Duets: kan Henk Krol zingen!?

Secret Duets is iedere donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's