Mr. Frank Visser: knallende ruzie om mysterieus gebrom, ‘ga je zo tegen mij beginnen?’

Mr. Frank Visser: knallende ruzie om mysterieus gebrom, ‘ga je zo tegen mij beginnen?’

<em>Mr. Frank Visser</em>: knallende ruzie om mysterieus gebrom, ‘ga je zo tegen mij beginnen?’ Bekijk in de video hierboven: buren Anneke en Gerda waren vriendinnen maar hebben nu knallende ruzie In Mr. Frank Visser doet uitspraak hebben twee buurvrouwen het met elkaar een de stok vanwege mysterieus gebrom. De Arnhemse Joan wordt sinds twee jaar helemaal gek van een geluid in het huis en slaapt daardoor erg slecht. Volgens haar is het geluid afkomstig van haar buurvrouw Pamela. Zij hoort echter niks en denkt dat het bij Joan allemaal tussen de oren zit. Pamela zit ook het een en ander dwars en komt met een voorbeeld, maar Joan kan zich hier niks van herinneren. “Waarom praat ik eigenlijk met iemand die in een keer niks meer weet?” Ook wordt Pamela pissig als ze van Joan na A ook B moet zeggen. “Oh wauw, ga je nou zo tegen mij beginnen?” Bekijk het fragment van de nieuwe aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder. Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv. RUZIE bij Mr. Frank Visser: 'Je bent achterbaks en een asociaaltje' (video) Bekijk deze video » Woeste Anneke tijdens zitting Mr. Frank Visser: 'Ik ga hier weg!' (video) Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 4 mei 2023 om 15:47

Bekijk in de video hierboven: buren Anneke en Gerda waren vriendinnen maar hebben nu knallende ruzie

In Mr. Frank Visser doet uitspraak hebben twee buurvrouwen het met elkaar een de stok vanwege mysterieus gebrom. De Arnhemse Joan wordt sinds twee jaar helemaal gek van een geluid in het huis en slaapt daardoor erg slecht. Volgens haar is het geluid afkomstig van haar buurvrouw Pamela. Zij hoort echter niks en denkt dat het bij Joan allemaal tussen de oren zit. Pamela zit ook het een en ander dwars en komt met een voorbeeld, maar Joan kan zich hier niks van herinneren. “Waarom praat ik eigenlijk met iemand die in een keer niks meer weet?” Ook wordt Pamela pissig als ze van Joan na A ook B moet zeggen. “Oh wauw, ga je nou zo tegen mij beginnen?”

Bekijk het fragment van de nieuwe aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's