Gaan Sam Hagens en Merel Ek samen een talkshow starten? (Vandaag Inside)

Gaan Sam Hagens en Merel Ek samen een talkshow starten? (Vandaag Inside)

Vrijdag 5 mei 2023 om 10:51

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 4 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag inside terugkijken via Gids.tv.

In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, blikken Sam Hagens en Wilfred Genee terug op de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 4 mei.

Sam gaat Merel bellen
Ze praten onder andere over de carrière van Sam, want nu HLF8 is gestopt staat hij even stil. Wilfred ziet een talkshow onder leiding van Sam Hagens en Merel Ek wel voor zich. Sam kan zich hier ook wel in vinden. “Ik ga Merel zo bellen.”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Gaan <em>Sam Hagens</em> en <em>Merel Ek</em> samen een talkshow starten? <em>(Vandaag Inside)</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 4 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag inside terugkijken via Gids.tv. In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, blikken Sam Hagens en Wilfred Genee terug op de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 4 mei. Sam gaat Merel bellenZe praten onder andere over de carrière van Sam, want nu HLF8 is gestopt staat hij even stil. Wilfred ziet een talkshow onder leiding van Sam Hagens en Merel Ek wel voor zich. Sam kan zich hier ook wel in vinden. “Ik ga Merel zo bellen.” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's