Johan Derksen: 'Moeders doet altijd of ze slaapt en mijn hond een beurt geven gaat wat ver' (video)

Johan Derksen: 'Moeders doet altijd of ze slaapt en mijn hond een beurt geven gaat wat ver' (video)

Johan Derksen: '<em>Moeders</em> doet altijd of ze slaapt en mijn hond een beurt geven gaat wat ver' (video) Johan Derksen deed donderdagavond precies uit de doeken hoe een typische werkdag voor hem eruit ziet: 'De hond uitlaten, dan een uur voor Veronica opnemen. Dan ga ik even op de bank liggen voor een dutje en dan moet ik deze kant weer op', vertelt hij Wilfred Genee. 'Hond beurt geven gaat me te ver'En hoe gaat het 's avonds, na afloop van Vandaag Inside? 'Om half een ben ik weer thuis. Dan ga ik tv kijken, dan ga ik naar boven... die hond opzij schuiven want moeders doet altijd net of ze slaapt. En om die hond een beurt te geven dat gaat me ook te ver.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 4 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag inside terugkijken via Gids.tv. Bovenaan deze pagina zie je alles over het nieuwe contract van de mannen.
TV :
Vrijdag 5 mei 2023 om 11:43

Johan Derksen deed donderdagavond precies uit de doeken hoe een typische werkdag voor hem eruit ziet: 'De hond uitlaten, dan een uur voor Veronica opnemen. Dan ga ik even op de bank liggen voor een dutje en dan moet ik deze kant weer op', vertelt hij Wilfred Genee.

'Hond beurt geven gaat me te ver'
En hoe gaat het 's avonds, na afloop van Vandaag Inside? 'Om half een ben ik weer thuis. Dan ga ik tv kijken, dan ga ik naar boven... die hond opzij schuiven want moeders doet altijd net of ze slaapt. En om die hond een beurt te geven dat gaat me ook te ver.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 4 mei. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag inside terugkijken via Gids.tv. Bovenaan deze pagina zie je alles over het nieuwe contract van de mannen.

Actuele video's

Meer actuele video's