Ruud de Wild in zijn nieuwe programma, 'heel gek om bij je kind op bezoek te gaan'

Ruud de Wild in zijn nieuwe programma, 'heel gek om bij je kind op bezoek te gaan'

<em>Ruud de Wild</em> in zijn nieuwe programma, 'heel gek om bij je kind op bezoek te gaan' Bekijk hierboven een fragment waar Ruud en Olcay vertellen over hun realityprogramma In de nieuwe realityserie Ruud & Olcay volg je het leven van Ruud de Wild en zijn vriendin Olcay Gulsen. Ruud vertelt over zijn dochter en de rollen die omgedraait zijn. "Ik vind het heel gek om bij je kind op bezoek te gaan". Niet populairHet programma is nog niet heel populair onder de Nederlanders, ook tijdens Vandaag Inside wordt er lacherig gedaan over de nieuwe serie. Heeft NPO de plan mis geslagen met dit nieuwe programma? Bekijk het fragment van Ruud & Olcay hieronder Ruud & Olcay is elke woensdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ruud & Olcay terugkijken via Gids.tv. Ruud & Olcay: dochter Toy voelt dat vader Ruud vaak geen zin heeft in haar bezoek Bekijk deze video » Slaat NPO de plank mis met Ruud & Olcay? Bekijk deze video »
TV :
Ruud de Wild in zijn nieuwe programma, 'heel gek om bij je kind op bezoek te gaan'
Friday 5 May 2023 om 13:12

Bekijk hierboven een fragment waar Ruud en Olcay vertellen over hun realityprogramma

In de nieuwe realityserie Ruud & Olcay volg je het leven van Ruud de Wild en zijn vriendin Olcay Gulsen. Ruud vertelt over zijn dochter en de rollen die omgedraait zijn. "Ik vind het heel gek om bij je kind op bezoek te gaan".

Niet populair
Het programma is nog niet heel populair onder de Nederlanders, ook tijdens Vandaag Inside wordt er lacherig gedaan over de nieuwe serie. Heeft NPO de plan mis geslagen met dit nieuwe programma?

Bekijk het fragment van Ruud & Olcay hieronder

Ruud & Olcay is elke woensdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ruud & Olcay terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's