Grote zoekactie in Tilburg: kinderen melden dat iemand van brug werd geduwd

Grote zoekactie in Tilburg: kinderen melden dat iemand van brug werd geduwd

Vrijdag 5 mei 2023 om 14:02

In Tilburg zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt en is een grote zoekactie gestart naar een persoon die vermist wordt. Kinderen hebben melding gemaakt bij de politie, zij hebben gezien dat iemand van een hoge brug werd geduwd. Ook wordt een blonde man op een gele scooter gezocht, hij zou hier iets mee te maken hebben.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Grote zoekactie in Tilburg: kinderen melden dat iemand <em>van brug werd geduwd</em> In Tilburg zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt en is een grote zoekactie gestart naar een persoon die vermist wordt. Kinderen hebben melding gemaakt bij de politie, zij hebben gezien dat iemand van een hoge brug werd geduwd. Ook wordt een blonde man op een gele scooter gezocht, hij zou hier iets mee te maken hebben. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Enorme brand Paaskamp bij Assen: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » Zien: Dieuwertje Blok geeft indrukwekkende speech op Dam tijdens Dodenherdenking 2023 Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's