RTL Boulevard: Mia en Dion hebben vertrouwen in finaleplaats Songfestival (video)

RTL Boulevard: Mia en Dion hebben vertrouwen in finaleplaats Songfestival (video)

Vrijdag 5 mei 2023 om 21:07

<em>RTL Boulevard</em>: Mia en Dion hebben vertrouwen in finaleplaats <em>Songfestival</em> (video) Zien: Mia & Dion zingen 'onherkenbare versie' Burning Daylight in Khalid & Sophie (video) Bekijk deze video » Het is bijna dinsdag en dan zitten we natuurlijk massaal voor de tv om Mia en Dion toe te juichen tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival in Liverpool. Ook RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade heeft nu voet aan wal gezet in Engeland en staat al helemaal op scherp. Hij houdt in Liverpool het laatste nieuws rond Mia en Dion in de gaten. En ons Songfestivalduo heeft er vertrouwen in. 'Het komt nu eindelijk allemaal samen.' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Songfestival :
RTL Boulevard: Mia en Dion hebben vertrouwen in finaleplaats Songfestival (video)

Het is bijna dinsdag en dan zitten we natuurlijk massaal voor de tv om Mia en Dion toe te juichen tijdens de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival in Liverpool. Ook RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade heeft nu voet aan wal gezet in Engeland en staat al helemaal op scherp. Hij houdt in Liverpool het laatste nieuws rond Mia en Dion in de gaten. En ons Songfestivalduo heeft er vertrouwen in. 'Het komt nu eindelijk allemaal samen.'

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's