Ernst Daniël Smid blikt terug op Secret Duets: 'Ontroerend' (video)

Ernst Daniël Smid blikt terug op Secret Duets: 'Ontroerend' (video)

Vrijdag 5 mei 2023 om 21:20

Ernst Daniël Smid blikt terug op <em>Secret Duets</em>: 'Ontroerend' (video) Nadat Ernst Daniël Smid in 2019 bekendmaakte dat hij de ziekte van Parkinson heeft, verslechterde zijn conditie snel, waardoor zingen niet mogelijk was. Gelukkig wist een operatie daar vorig jaar verandering in te brengen. Gisteren zong hij samen met zijn vriend Réne Froger de sterren van de hemel in Secret Duets en dat werd, zo vlak voor zijn 70e verjaardag, een emotioneel optreden. In RTL Boulevard blikte hij terug. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Ernst Daniël Smid blikt terug op Secret Duets: 'Ontroerend' (video)

Nadat Ernst Daniël Smid in 2019 bekendmaakte dat hij de ziekte van Parkinson heeft, verslechterde zijn conditie snel, waardoor zingen niet mogelijk was. Gelukkig wist een operatie daar vorig jaar verandering in te brengen. Gisteren zong hij samen met zijn vriend Réne Froger de sterren van de hemel in Secret Duets en dat werd, zo vlak voor zijn 70e verjaardag, een emotioneel optreden. In RTL Boulevard blikte hij terug.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's